miércoles, 7 de abril de 2010

JORNADA PROGRAMÀTICA DE L’ÀREA DE LA DONA I ALEAS (Àrea de Llibertat d’Expressió Afectiu-Sexual) d’EUPV






València, 17 d’abril del 2010
EUPV és un moviment polític i social i, en aquesta línia, es nodreix del treball, aportacions, vindicacions de les organitzacions que treballen per la transformació de aquesta societat patriarcal i capitalista. Perquè valorem molt positivament tot el treball que porteu a terme, voldríem comptar amb la vostra presència o aportacions, mitjançant correu electrònic si no podeu assistir.
La jornada està organitzada en base a 4 pilars fonamentals, amb la intenció de recollir cadascuna de les injustícies o desigualtats que patim encara les dones, existeixen temes que s’inclouen de forma transversal, en definitiva, es tracta de construir un programa polític que done respostes a les nostres realitats, a cada una de les dones diverses.Per tant, des de l’Àrea de la Dona i l’Àrea de Llibertat d’Expressió Afectiu-Sexual d’Esquerra Unida del País Valencià, us convidem a la nostraJornada Programàtica, que tindrá lloc el proper 17 d’abril a la Facultat de Geografia i Història (Avgda. Blasco Ibáñez, 28 – València).La Jornada estarà dividida en blocs de debat:
• Àrea de la Dona: treball, educació/formació, salut i sexualitat i participació ciutadana.
• ALEAS: transexualitat i educació.
Horari: començarem a les 9.30 h. amb la recepció i lliurement del dossier i terminarem a les 14.00 h. amb la possada en comú i les conclusions.
Per a planificar millor la Jornada, us demanem confirmació d’assistencia a:
seglevioleta@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario